Karrier

Akkreditált regisztrátor

Egy csapat – egy küldetés

Sikerünk mozgatórugója a csapatmunkában és dolgozóink elkötelezettségében rejlik. Ennek köszönhetjük, hogy kis létszámú vállalkozásként is folyamatos fejlődést és erős piaci pozíciót vagyunk képesek elérni. (Csapatunk tagjait megismerheted: itt.) Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink elégedettségének további növelésére. Az ehhez szükséges kreatív légkört és teljesítmény-orientált környezetet képzésekkel és csapatépítéssel tartjuk fenn.

Kiemelt figyelmet fordítunk a fiatal tehetségekre is. Rendszeres gyakornoki programokkal segítünk az informatikus, közgazdász és műszaki hallgatóknak gyakorlati tapasztalatot szerezni, tanulmányaik végeztével pedig lehetőséget biztosítunk számukra, hogy csapatunk állandó tagjává váljanak. Karrier oldalainkon bővebben olvashatsz gyakornoki programjainkról, betekintést nyújtunk vállalati kultúránkba, illetve lehetőséget biztosítunk aktuális állásajánlataink megismerésére is.

Missziónk

Célunk, hogy megvalósítsuk partnereinek stabil IT infrastruktúrájának alapjait az egyszerűségre és a gyorsaságra fókuszálva.

Alapvető értékeink

  • A Web-Server minden tevékenységével törekszik ügyfelei magas szintű elégedettségére, hisz ez a munka mércéje.
  • Fókuszban áll a csapatszellem. Már sokan sokszor bebizonyították, hogy nagyban befolyásolja a pozitív légkör és az együttműködés az üzleti eredményt, mégsem lehet elégszer hangsúlyozni.
  • Munkatársaink legyenek nyitottak, lendületesek, ugyanakkor felelősségteljesek.
  • Azt valljuk, hogy a megfelelő cél érthető, ám feltétlenül kihívást jelentő.
  • „Senki sem olyan okos, mint mi mindannyian.” Szervezetünk tagjai mind törekednek arra, hogy tanulva tanítsanak, azaz tudásukat megosztják kollégáikkal is.

Köztünk a helyed tehát, ha a jövőben csapatmunkával látványos eredményeket szeretnél elérni, s részese kívánsz lenni egy középvállalkozás felemelkedésének!

Találkozz velünk

4025 Debrecen, Pásti u. 2.

Hívj minket

+36 52 541 346; +36 20 335 1162
Fax: +36 52 998 452
Írj nekünk  info@web-server.hu


facebook